$ 12K Bitcoin-pris i syne som detaljhandel, institusjonelle handelsmenn gjør „grådige“

Bitcoin-prisen konsolideres til et strammere sortiment når handelsmenn forbereder seg på et tredje forsøk på $ 12K-nivået.

Etter å ha kommet seg på 6,3% fra et fall til 11 200 dollar 11. august, ser det ut til at Bitcoin ( BTC ) -prisen gir seg opp for en tredje løp på $ 12K-merket

Dette kommer etter en uke med bullish nyheter som inkluderte det Nasdaq-noterte verdipapirforetaket MicroStrategy som kjøpte 21 454 BTC som beskyttelse mot den svekkede amerikanske dollaren, Coinbase-børsen tilbyr Bitcoin Future støttede lån , og avsløringen om at BlackRock og Vanguard er store innehavere av MicroStrategy-aksjer .

Det stadig mer hausseartede sentimentet strekker seg over hele kryptosektoren, og beviset på dette kommer fra altcoins som Tezos ( XTZ ) og Chainlink ( LINK ) som bølger over tidligere høydepunkter og en håndfull DeFi-relaterte symboler i følge.

Krypto frykt og grådighet indeksen viser for øyeblikket at stemningen blant investorer er høy ettersom indikatoren lyder „Ekstrem grådighet“. Dette er en skarp kontrast fra juli da indikatoren leste “Frykt” og kryptoinvestorer var redd Bitcoin-prisen ville falle tilbake i det lave $ 10K-området.

Den daglige tidsrammen viser at Bitcoin fortsetter å gjøre høyere nedgang når prisen konsolideres til et strammere område mellom $ 11.200 – $ 11 800. I et nylig nyhetsbrev til kunder, etterretningsfirma, sa Stack Funds :

”En ny test på 12.000 dollar nivået er i sikte når dannelsen av et okseflagg utkrystalliserer. Stack mener at den nåværende markedsstrukturen vil fortsette å forbli intakt med mindre nivået på $ 10.500 blir brutt. Gitt det nåværende økonomiske bakteppet kombinert med den svekkende dollaren, bør vi fortsette å se hausserende fart fremover for Bitcoin. ”

Selskapet pekte også på Bitcoins voksende korrelasjon med gull, og la merke til at BTC-prisen korrigerte 2,7% når gull ble tilbaketrukket med 9% tidligere denne uken

Ifølge forskerne er et unikt kjennetegn ved Bitcoin at eiendelen er noe skjermet for større markedsvolatilitet ettersom korrelasjonen mellom gull og aksjer skifter avhengig av prisaksjonen for hvert marked. Stacks Funds sa:

„Til tross for den nylige økningen i BTC-Gold-korrelasjonen som berørte marshøydene, har rekordnedgangen i gull denne uken ikke påvirket Bitcoin-prisen vesentlig, ettersom den digitale eiendelen fanger tilbake til det aksjelignende forholdet for å opprettholde sin oppadgående kurs.“

Altcoins kom seg også bra etter 11. august-korreksjonen og Ether ( ETH ) gjorde at bølger klarte et sterkt utbrudd over motstandenivået på $ 400. Ether-prisen steg med 7,88% til en ny 2020-høyde på $ 430 og XRP- prisen steg med 4,04%.

Chainlink ( LINK ) nådde også et nytt høydepunkt hele tiden etter å ha rally 16% til $ 18,37.

I følge CoinMarketCap utgjør den samlede markedsandelen for cryptocurrency nå 367,4 milliarder dollar. Bitcoin’s dominansindeks ligger for tiden på 59%.

Schreibe einen Kommentar