Crypto-hamsteren: is de Amerikaanse regering transparant geweest met haar crypto-inbeslagnames?

Wijst op het gebrek aan transparantie over in beslag genomen BTC als dekmantel voor de daad.

De regering van de Verenigde Staten heeft de neiging om Bitcoin in beslag te nemen van criminelen waarvan zij vermoedt dat ze afkomstig zijn van het beruchte dark web.

Hoewel deze in beslag genomen Bitcoin soms worden geveild, beweert een populaire crypto-influencer en analist, Tyler Swope, dat hij vermoedt dat de overheid in plaats daarvan dergelijke crypto-activa oppot.

Swope noemt het voorbeeld van Alexandre Cazes. Alexandre is naar verluidt de eigenaar van AlphaBay. AlphaBay is een van de grootste marktplaatsen op het darkweb

Hij zegt dat de berichtgeving over de dood van Alexandre door Fortune Magazine ruimte laat voor het vermoeden dat de regering mogelijk crypto-hamsteren beoefent.

Volgens het tijdschrift is de overheid niet helemaal transparant als het gaat om de kwestie van in beslag genomen Bitcoins en ze hebben ook de neiging om niet de volledige details vrij te geven over waar deze in beslag genomen crypto-activa eindigen.

Het blad verklaarde verder dat de overheid deze BTC’s periodiek veilt.

Swope zei dat de berichtgeving die Fortune Magazine had gegeven aan deze geveilde BTC saillante vragen deed rijzen over de vraag of de regering van de Verenigde Staten stijlvol crypto hamsteren.

Hij benadrukte verder dat er een gebrek aan transparantie is als het gaat om de in beslag genomen activa. Hij zegt dat de regering de neiging heeft om lang te wachten voordat informatie over die munten wordt vrijgegeven.

Crypto-hamsteren? De Amerikaanse regering neemt $ 1 miljard aan BTC in beslag

De regering van de Verenigde Staten heeft onlangs aangekondigd dat zij Bitcoin ter waarde van meer dan $ 1 miljard van Silk Road in beslag nam. Silk Road is een online zwarte marktplaats op het darkweb.

Tyler Swope zei dat de regering deze inbeslagname mogelijk gebruikt als een truc om haar eigen bezit van de cryptocurrency op te slaan.

Hij zei dat de regering weigert de identiteit vrij te geven van de mysterieuze persoon die zeven jaar geleden meer dan 70.000 BTC had gestolen.

U herinnert zich dat de Amerikaanse maarschalk onlangs in februari meer dan 4000 BTC heeft geveild .

Schreibe einen Kommentar