BTC-hinta-analyysi: Bitcoinin seuraavat mahdolliset tavoitteet, jos terävä korjaus jatkuu

Bitcoinin hinta on tänään kaatunut kovasti sen jälkeen, kun OKEx ilmoitti nostojen uudelleen avaamisesta päivää aikaisemmin kuin alun perin oli suunniteltu.

Sadat kiinalaiset salauskaivostyöläiset, jotka eivät olleet aiemmin kyenneet kotiuttamaan BTC-lohkopalkintojaan fiatiksi pörssin äkillisen sulkemisen ja KKP: n paikallisten OTC-palveluiden tukahduttamisen takia, oletettavasti polkevat BTC: tä joukkoina.

Koska myös kiitospäivä on tänään, paitsi uudelleen avaamisen ajoitus asettaa yhdysvaltalaiset kauppiaat merkittävään epäedulliseen asemaan, mutta se tarkoittaa myös, että toiveiden noususta Yhdysvaltain kaupankäyntitunnilla myöhemmin tänään on epätodennäköistä.

Tämän tapahtuman seurauksena 72 miljardia dollaria on irrotettu maailmanlaajuisilta salausmarkkinoilta, ja 4 tunnin RSI: ssä johtava salausvarasto on nyt ylimyydyllä alueella ensimmäistä kertaa 21. syyskuuta jälkeen.

Lyhyellä aikavälillä tarkkailtavat hintatasot

Päivittäisessä BTC / USD-kaaviossa voimme nähdä, että ylimääräinen salaustekniikka on palautunut takaisin suuren laajenevan kiilan (valkoiset viivat) päätuen linjalle.

Tämä on elintärkeää aikaa nouseville kauppiaille, ja heidän on puolustettava tätä tasoa pitääkseen Bitcoinin lyhyen aikavälin unelmat kaikkien aikojen korkeimman tason rikkomisesta elossa. Jos he eivät pysty pitämään tätä tukea päivittäisen sulkemisen yhteydessä, voimme nähdä hintojen romahtavan kohti ensimmäistä päivittäistä tukivyöhykettä noin 15 450 dollaria (vihreä palkki), ennen kuin he palaavat takaisin edelliseen tukeen, löytävät vastustusta ja jatkavat sitten laskusuuntausta ( keltainen polku).

Tarkastelemalla tarkemmin 4 tunnin BTC / USD-kaaviota voimme nähdä, että hinnat ovat toistaiseksi onnistuneet poistamaan tilauslohkon tukivyöhykkeen noin 16 700 dollaria – mikä on korostettu keskeisenä tukena useissa viimeisissä analyyseissä – ja palaa takaisin seuraava merkittävä tukialue yli (vihreä palkki) 17 000 dollaria.

Jos bitcoin-sonni voi jatkaa menetetyn maan palauttamista tämän päivän kaatumisesta, meidän pitäisi odottaa uudelleensuuntautumista seuraaville tasoille:

(1) 17430 dollaria – (ohut vihreä viiva)
(2) 17620 dollaria – seuraava merkittävä tukialue (vihreä palkki)
(3) 18 200 dollaria – päällekkäin 50-EMA-linjan kanssa (sininen).

Toisaalta, jos paniikki ja pelko jatkavat BTC-hintojen laskua, meidän pitäisi odottaa seuraavien tasojen tarjoavan jonkin verran tukea laskun aikana:

(1) 16660 dollaria – tilauslohkon tukialue
(2) 15880 dollaria – 15970 dollaria – 200 EMA-linjaa + avain myyntitase
(3) 15 398 dollaria – VPVR-hallintapiste.

Markkinapääoma yhteensä: 515 miljardia dollaria
Bitcoinin markkinapääoma: 317 miljardia dollaria
Bitcoinin hallitsevuus: 61,7%

Schreibe einen Kommentar